
Új raktárépületet adtak át Kislángon
FEOL cikke alapján Jelentős kapacitásbővítő beruházás ment végbe a közelmúltban Kislángon, ahol a keddi napon ünnepélyes keretek között adták át az új raktárépületet. A Kislángon

Kislángi telephely fejlesztés
Kislángi telephelyünkön sikeresen lezárult a kapacitásbővítő technológia-fejlesztési projektünk, melynek elsődleges célja az volt, hogy megfeleljünk a kereskedelmi tevékenységünk bővülésével járó megnövekedett raktározási igényeknek.A 3,288 milliárd

Gesztenyés bejgli
A szelídgesztenye nemcsak finom, hanem számos pozitív hatással van az egészségre. Íme néhány előnye: 1. Tápanyagban gazdag Vitaminok: Magas a C-vitamin tartalma, és tartalmaz B-vitaminokat

Bejgli, a magyar sütemény?
A bejgli, a magyar karácsonyi asztalok egyik legkedveltebb desszertje, tradicionális diós vagy mákos töltelékkel készül. De vajon a bejgli ismertsége túllépi-e Magyarország határait? Nézzük meg,

Superbrands gála – díjazott a Pantastico brands és az F&R Partner Kft!
A Superbrands Program komplex kiválasztási rendszerével minden évben több ezer márkát tesz mérlegre, és választja ki közülük a kimagasló teljesítményűeket, akiknek odaítéli fogyasztói kategóriában a

Miért lett a bejgli a karácsonyi süteménye Magyarországon?
A bejgli, az ünnepi asztal egyik ikonikus étele, szinte elmaradhatatlan része a magyar karácsonynak. A mákkal és dióval töltött tekercs nemcsak gasztronómiai örökség, hanem kulturális